Címlap » Inaktív Zenekarok » A.B.Z. Elite Group – az Alkalmi Bulik Zenekara

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

A.B.Z. Elite Group – az Alkalmi Bulik Zenekara

Képek és zenék

inaktív..

Bemutatkozás

Inaktív..

Zenekartagok

Tóth Zita – (ének, vokál, tánc, konferálás)

Zita csodálatos jelenség, aki egész este fülig érő szájjal, tartósan vonzza magára a férfi, s nem ritkán a női szemeket. Komolyan képzett hangja mellett, tánctudása sem megvetendő, melyek közzétételével egyetlen fellépésen sem fukarkodik. Nemzetközi rendezvényeken angol és német nyelvtudása megkönnyíti a közvetlen kommunikációt a közönséggel. Zita jelenleg is rendszeresen lép fel németországi show-műsorokban, egyéni előadóként.

Buchelt Balázs – (billentyű,ének,vokál)

Balázs az együttes zenei-hangszerelési és technikai felelőse. Mint hang- és fény-technikus, több éves külföldi gyakorlata segíti abban, hogy a legkülönfélébb helyszíneken is tökéletes hangzás és színpadi látvány fogadja a közönséget. Kiválóan ráérez a publikum zenei igényére és hibátlanul énekel. 1994 óta nyugat európában máig sikeres Wizasrd’s és Oxygen zenekar alapítója.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Partyzenekarok

3 vélemény

  1. jó a zenekar tetszik

  2. Szeretnék felvételeket demó anyagot a zenekarról!!
    Köszönöm!!!

  3. Varga Ildikó

    hol lehet titeket megnézni? valami felvétel, demó, klip?

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top