Címlap » Dj-k, lemezlovasok » Dj. Kertész Péter

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

 • Johan János prímás és zenekara

  Johan János prímás és zenekara

  A zenekarom öttagú, de felkérés esetén harminctagúra is ki tudunk bővülni. Sőt, különböző formációkb...

 • Tóth Barnabás zenész – Bernie’s One Man Band

  Tóth Barnabás zenész – Bernie’s One Man Band

  ): Esküvők, születésnapi partyk, céges rendezvények színvonalas lebonyolítása élőzenével, vagy akár ...

 • Repeta Zenekar

  Repeta Zenekar

  Zenekarunk fő mozgatórugója - a mindig garantáltan jó hangulat mellett -, a zenei igényesség, kitart...

 • Ritmo zenekar

  Ritmo zenekar

  Repertoárunkban a hagyományos, mulatós zene mellett megtalálhatók napjaink legújabb pop, rock és dis...

 • Mesterek zenekar

  Mesterek zenekar

  10 éve alakult széles repertoárral rendelkező fiatalokból álló zenekar vagyunk igyekszünk minél szél...

 • Teleki Márka Band Zenekar

  Teleki Márka Band Zenekar

  Jászteleki 5 fős zenekarunk vállalja esküvők, családi és céges rendezvények színvonalas élőzenei szo...

Dj. Kertész Péter

Dj. Kertész Péter

Bemutatkozás

Ha végre egy jót buliznál..

Az országszerte keresett és népszerű DJ kiemelkedően széles Magyar és Nemzetközi repertoárral, az igényes partyk, középiskolai, egyetemi és főiskolás rendezvények, szalagavatók, utcabálok és esküvők hangulatfelelőse. A DJ azok számára szerencsés választás, akik főleg nem a mulatós műfajt, hanem a változatos, fiatalosan lendületes, igényes zenét kedvelik, és nem elégednek meg a középszerűséggel.

Igény esetén Karaoke szolgáltatással!

– Inaktív..

Képek (Dj. Kertész Péter)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Dj-k, lemezlovasok, Esküvői Zenekarok, Inaktív Zenekarok

18 vélemény

 1. Egy rajongó

  Én csak ámulok és bámulok. Szerintem nagyon jók a zenéi és a szövegei. Hajrá Dj. Kertész Péter!

 2. A Colombus hajón tartott esküvőnkön pörgette a lemezeket. A zenéket nagyon jól választotta, sikerült minden korosztályt a táncparkettre hívnia. Remek választásnak bizonyult, csak ajánlani tudom mindenkinek! Utólagosan is köszönjük!

 3. Tóth Zoli és barátai

  Dj.Kertész Pétert az MR2 Petőfi Rádión hallottuk a barátaimmal …
  Gratulálunk az igényesen összeállított mixekhez, és a gondosan felépített műsorhoz !
  Visszatérünk időnként, és a ajánljuk mindenkinek a friss mixeket a facebook oldalán is !
  http://www.facebook.com/djkerteszpeter
  Hajrá Retro-DJ !!!!!

 4. Lőrincz Enikő

  Dj.Kertész Péter produkciójára Horvátországban , Porecben volt szerencsénk bulizni.
  Köszönjük hogy felejthetetlenné tetted a vakációnkat , és a bulis esténket !
  Több száz embert pörgetett, énekeltetett ,tapsoltatott folyamatosan, így biztosítva
  a fergeteges hangulatot. Reméljük lesz még alkalmunk találkozni !

  Sok DJ-t hallottunk már,de ez valami más volt … Több…

  Köszönjük az élményt !

 5. A legutóbbi csapatépítő tréningen, ő szolgáltatta a príma zenéket és a jó hangulatot. Az egyik legjobb bulit csinálta amiben valaha is részt vettem, és ezt az egész csapat így gondolta. Néha már az volt az érzésem én vagyok valamelyik sztárénekes, annyira profi karaoke party volt. :)
  A retro zenéktől egészen a mai tánc-zenékig minden szólt. Szóval, ha valódi bulit akarsz Őt hívd!
  Kösz Peti!

 6. Szállodánkban, a Kastélyhotel Sasvárban, több alkalommal, rendezvényeken gondoskodott a jó hangulatról. Így természetes volt, hogy a saját céges rendezvényünkre is őt hívtuk. A várt siker nem maradt el, ebben mindenki egyetértett. Fergeteges bulikat csinál, sokszor az A La Carte zenekarral. Idén (s reméljük jövőre is elfogadja) a szilveszteri retro discot bíztuk rá. Megbízható, korrekt partner.

 7. Nefab packaging Hungary Kft.

  Bodor Majorban a céges falusi disznótor rendezvényen a talp alá való muzsikát a Retro-Dj. csapata biztosította. Köszönjük a lelkes és profi támogatást a fergeteges hangulatot, az igényes zenei repertoárt és nem utolsó sorban a karaoke során tanúsított türelmet:) Gratulálunk és tudjuk, ha céges buli, akkor ti is ott lesztek!

 8. Köszönjük Fiúk a lelkes munkát!! Többek között nektek köszönhető, hogy rendezvényünk a Bodor Majorban felejthetetlen élményt szerzett mindenkinek: remek volt a zene, és a technika, jó volt a szöveg és angyali türelemmel viseltétek, amint egymás szavába vágva követeltük az újabb és újabb számokat. Még találkozunk!!!

 9. Köszönjük a Retro zene lemezlovasainak, hogy felejthetetlen bulival ajándékoztak meg minket az esküvőnkön. Szlovákiában tartottuk, Ragyolcon, a La’ Perla Hotelben, ahol a szabadtéri ceremóniához is színvonalas hangosítást biztosítottak. Az éjszaka folyamán Peti egy spontán játékkal készült az “ifjú pár” számára, amellyel sikerült feltüzelni a hangulatot. A vendégeink visszajelzései alapján is bátran mondhatjuk, hogy fergeteges bulit sikerült varázsolnia a jobbnál jobb zenékkel készülő DJ-nek!!! Köszönjük!!! :)

 10. Orin Hungary

  Köszönjük a Retro DJ csapatának a fergeteges hangulatot a céges partynkon ,melyet Siófonok a Residence Hotel****-ben tartottunk . Színvonalas zenékkel készültetek számunkra. Minden kérésünknek eleget tettetek! Orin Hungary
  Köszönjük!!!

 11. Egy újabb fergeteges buli, eszméletlen hangulat, hálás, elégedett céges csapat a Bodor Majorban a Tőletek megszokott profizmussal! Köszönjük!

 12. Toma Viktória

  Köszönjük a fergeteges mulatságot, mely Tahitótfaluban a Bodor Majorban idén is nagy sikert aratott a céges rendezvényünkön! Nektek és a gondosan összeválogatott pörgős muzsikának köszönhetően legkitartóbb kollégáink csak a hajnali madárcsicsergéskor tértek nyugovóra. Jövőre is találkozunk!

 13. Koman Vladimir (FK Krasnodar/FK Ural ) és Zarina nemzetközi esküvőjén hallottam Petit zenélni a Sofitel Hotelben Budapesten . Peti Rakonczai Imre és az oroszországból ideutazott Puty Inn zenekar után következett , és mindenkit táncra perdített. Jó buli volt , köszönjük DJ.Kertész Péter !!!! : )
  Remélem találkozunk még ! : )

 14. A Retro DJ Team -el Gödöllőn találkoztam az Erzsébet Királyné Étteremben egy esküvőn. Profi megjelenés, nagyon jó kontaktus a közönséggel (iszonyat hangulatot csináltatok ) profi cucc és jó kedv , humor minden mennyiségben . A retro és új dalok tökéletes válogatásáról már nem is beszélek ! Remélem hamarosan újra együtt bulizunk ! Köszi az élményt ! Ilyen esküvőn már régen voltam !

  Kiss Zoli

 15. Fekete Andrea és családja

  Csak azt tudtuk hogy egy esküvőre készülünk , és hogy az A’la Carte Showband fog játszani és vele együtt DJ.Kertész Péter . Nem tudtuk hogy hogyan passzol össze a zenekar és a DJ egy esküvőn ,mert még nem láttunk és hallottunk ilyet. Az este gyakorlatilag zenei szünet nélkül ment le , aminek rettenetesen örültünk , hiszen én és a párom és barátaink nagyon szeretünk táncolni,és amikor a zenekar más esküvőkön szünetelt ,leült a hangulat. Itt viszont DJ.Kertész Péter a zenekari szünetekben nemhogy kitöltötte a szüneteket zenével , hanem ugyanolyan dinamikával és minőséggel kápráztatott el minket ,iszonyatosan jó zenékkel tovább pörgetve a bulit. Ilyen az igazi Esküvő ! Köszönjük Nektek !

 16. Baldó Kálmán

  Nem vagyok mai gyerek (57 éves vagyok ) de utoljára ekkorát több tíz éve buliztam . Tiszaújvárosban egy nagyszabású iskolai bálon vettünk részt a sportcsarnokban a családommal , és nem gondoltam volna hogy újra ennyit fogok énekelni és TÁNCOLNI !!!! a feleségemmel ! Nagyon köszönöm ezt az élményt a Retro DJ csapatának ! (az asszony is köszöni ! )

  Kálmi

 17. László Tünde

  Thermál Hotel Visegrád céges party : Na ez kell nekünk gyerekek !!! Pörgés, Buli , egy végre ízig vérig baró DJ csapat és legyen tánc !!! Köszi fiúk ! Végre egy igazán jót buliztunk !!!!

 18. Ismét hatalmas bulit csináltak a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem-es kollégáknak, immáron második alkalommal. Mint köztudott, egy rendezvény egyik szíve a catering, a másik pedig a JÓ ZENE. A kollégák mindkét alkalommal hajnalig ropták! A retro DJ nagyon profi, pontosan tudja, hogy mi kell a népnek és azt pörgeti, valamint jó konferanszié.
  Az előzetes egyeztetések alkalmával pontosak és rugalmasak voltak. Minden kérésünknek kedvesen és 100%-osan eleget tettek. A fény nagyon hangulatos volt, a hangosítás pedig kis és nagy légtérben is nagyon profin szólt. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top