Címlap » Cigányzenészek » Bánfi Ferenc és cigányzenekara

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Bánfi Ferenc és cigányzenekara

Bemutatkozás

A cigány zenekarommal 15 éve szórakoztatjuk a nagyérdemű közönséget. Külföldi utazásaink főbb állomásai: Ausztria, Németország, számtalan Olaszországi fellépések, Thaiföld, Miami, Puerto Rico, és a Karib tengeren közlekedő luxushajón is sikert arattunk. A zenekar tagjai mind kiváló művészek.

A zenekar 4 tagú, de igény szerint bővíthető. A hagyományos cigányzene mellett, repertoárunk rendkívül színes és gazdag. Több zenei műfaj is megtalálható a műsorunkban. Igény szerint profi folklór táncosokkal is színesíthetjük fellépéseinket, akikkel szintén régóta együtt dolgozunk.

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Cigányzenészek, Inaktív Zenekarok

2 vélemény

  1. Nagy Krisztina

    Nagyon jó hangulatban volt részünk az édesanyám születésnapján amit nagyon- nagyon köszönök a zenekarnak. Gratulálok !!!!! És csak így tovább!!!

  2. Férjem születésnapi buliján volt a zenekar meglepetés, ahol szuper jó hangulatot csináltak. Bátran tudom ajánlani bárkinek. Legközelebb is őket fogjuk hívni. Ezúton is még egyszer köszönjük és gratulálunk!

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top