Címlap » Hírek » Zene » Leslie Music – Gede László vezetésével

Leslie Music – Gede László vezetésével

A Leslie Music zenekar egy igazi, hamisítatlan esküvői zenekar. Aki kellemes dalokra, kiváló zenére, fantasztikus hangulatra, és egy életre szóló élményre vágyik, annak bátran tudom ajánlani a triót. Kérdezhetnék, hogy miben más ez a zenekar, mint a többi?

Kattints IDE!

Leslie Music zenekar

A Leslie Music Zenekar tagjai (Balról jobbra): Kiss Balázs (trombitás), Potyondi Tímea (énekesnő), Gede László (billentyűs és zenekarvezető)

A válasz egyszerű. Nem csak zenei elhivatottságuk irigylésre méltó, hanem tehetségük is, amivel egy másik világba varázsolják az embert. Minden dalban a szívük és lelkük is benne van, és ez kell egy lakodalomba, hogy igazán különleges és mulatós legyen. A zenekar három tagú, mindegyikük egyénisége és tudása formálta a Leslie Music zenekart azzá, ami.

Gede László

Gede László, a Leslie Music esküvőzenekar vezetője felel a zene összeállításáért. László több évtizedes zenei múltra tekint vissza, így méltán nevezhetjük a kiváló szakembernek. Tudását, repertoárját fáradságot nem kímélve folyamatosan fejleszti és bővíti. A dalok jelentős részét Gede Művész Úr énekli. Nincs olyan dal, amit a zenekar meg ne tanulna a közönség kedvéért.

Potyondi Tímea

Potyondi Tímea, a zenekar nagyszerű énekesnője. A mulatós dalok vokalistája, míg a külföldi számok istennője. Kellemes hangjával, tehetségével elkápráztatja közönségét, legyen szó mulatós egyvelegről vagy egy romantikus angol számról, nem fog csalódni benne az ember.

Kiss Balázs

A zenekar trombitása, Kiss Balázs nélkülözhetetlen része egy igazi lakodalmi hangulatnak. Aki egyszer meghallja szólózni, megérti, hogy játéka nélkül üresek a dalok.

Ajánlatkérés és zenehallgatás a Leslie Music Zenekartól

A Zenekar adatlapja: Leslie Music
A Zenekar saját Honlapja: http://www.eskuvoizenekarok.info

Kategória: Zene

2 vélemény

  1. Tóthné Cáceres Alexandra

    Mindenkinek nagyon jó szívvel tudom ajánlani a Gede László zenekarát. Kitűnő hangulatot teremtettek és csodálatosan zenéltek a mi kis esküvőnkön. Timinek nagyon szép hangja van, és Lászlóval együtt tényleg sok műfajban otthon van. Őszintén elmondhatom, hogy segítségükkel maradandó élményben részesültünk e nagy napon.

    Tóthné Alexandra

  2. Kedves László!
    Nagy öröm volt számunkra,hogy eljöttél és játszottál a lakodalmunkban,igazán jó bulit csináltál!Mindenki nagyon jól érezte magát,főleg Én!Jók voltak a zenék nagyon!Még egyszer nagyon köszönjük,csak ajánlani tudunk Téged,a zenekart mindenkinek!
    Évi És Zsolt

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top