Címlap » Inaktív Zenekarok » HORIZONT tánc & partyzenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

HORIZONT tánc & partyzenekar

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon Kedves Vendégeinket! Itt minden fontos tudnivalót megtalál a zenekarról.

A HORIZONT tánc&party zenekar 1999-ben alakult, de nem a jelenlegi tagokkal! Az amatőr névtelenségből 2001-ben léptünk ki a nyilvánosság elé. Zenekarunk Magyarország délvidékén található, Baranya megyében! A ZENEKAR FÖLDRAJZILAG BÁRMERRE MOZDÍTHATÓ! A HORIZONT név…, tulajdonképpen közös megegyezés alapján született! Több név is felmerült de a HORIZONT tűnt a legjobbnak :)! Az évek folyamán több tagcsere is történt a zenekaron belül. A jelenlegi felállás 2004 óta zenél együtt. Számos fellépésen vettünk részt már:( bálok,lakodalmak,céges rendezvények,sörfesztiválok, főiskolás, középiskolás bulik..stb.) Kezdetben a mulatós, báli zenével kezdtük pályafutásunkat, később tértünk át (2008 február) a tánc & party zenekar névre, ami jelzi, hogy már nem kifejezetten báli zenét szolgáltatunk csak, hanem party bulizós, külföldi világslágereket is! Természetesen továbbá is megtalálhatóak repertoárunkban a báli zenék, lakodalmas zenék!

Előadásunkat, zenéinket az alkalomhoz illő rendezvényekhez alakítjuk, pl.lakodalmak, családi estek, kongresszusok…! A zenekar repertoárjában megtalálhatóak, az 50-es évek zenéitől a mai slágerekig számos nóta és a külföldi slágerek is. Ezen kívül néhány saját szerzeményű dalokat is játszunk! A zenekar kizárólag csak élő zenét szolgáltat! Mindannyian sok éve aktívan zenélünk, és elegendő tapasztalatot szereztünk abban, hogyan tudjuk az éppen aktuális közönséget igényesen kiszolgálni. Fellépéseinken, szerepléseinken a jó hangulat, a jó kedv, a jó szórakozás biztosítva van minden korosztály számára! A zenekart 6 zenész alkotja (2gitár, 1billentyű, szaxi, női ének, dob)! Lakodalmak esetén, illetve egyéb rendezvények esetén, zenekarunk menetzenével is szolgál! Mindannyian a minőségi zenére, előadásra törekszünk!!

A tagok életkora a 20-45-ig terjed! A zenekar rendelkezik “nagy PRODUKCIÓ-s”(koncert) felállásal is musical-ek és rock and roll-ok kisegítésére! Zenekarunkat tapasztalt zenészek alkotják, amely sokat segít a zenekar fejlődésében! Valamennyien megfordultunk, Rock zenekarokban, Jazz zenekarokban, Big-Bandben, Szalonzenekarban! A Horizont tánc & party zenekar igen magas szinvonalú hangszerparkal és hangtechnikával rendelkezik! Természetesen kérésre komplett hanganyagot küldünk, ha kell! Kellemes időtöltést és nagyon jó szórakozást kívánuk a HORIZONT tánc és party zenekar honlapjához illetve fellépéseikhez!

Zenekartagok

Repity Zsuzsa

Herbszt Attila

Hornyák László

Dombai László

Madarász Csaba

Madarász Iván

HORIZONT nagy produkció B Ő V E B B E N:

Repity Zsuzsa: szólóének
Herbszt Attila: billentyűs hangszerek, ének
Hornyák László: gitár
ifj. Dombai László: basszusgitár, vokál
Dombai László: harsona-basszusgitár, vokál
Madarász Csaba: szaxofon-klarinét
Lieli Zoltán: trombita
Madarász Iván: dobok-ütőhangszerek, ének

Kategória: Inaktív Zenekarok, Partyzenekarok

9 vélemény

 1. Balázs Ervin

  Jo napot.Balázs Ervin vagyok .árajánlatot szeretnék kérni október 17.-én tartandó lakodalmamra.kikérövel kisérettel hajnalig zenével.16.00-tól-04.00.óráig lenne.Várom levelét.Elöre is köszönöm.Tisztelettel.Balázs Ervin és 5.hónapos terhes menyasszonya Erika

 2. Droncáné Pataki Anita

  Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy Önök voltak- e tavaly tablóbálon Jászberényben decemberben. Ha igen, akkor jó véleménnyel voltak Önökről. Ezért valószinűleg újra Önöket szeretnénk felkérni december 19-én tartandó tablóbáli szereplésre ugyancsak Jászberénybe.
  Válaszukat és ajánlatukat várom!
  Dné Anita

 3. Krassói Dominika

  Jó napot!2011.aug.13.-án lesz a lakodalmunk Sellyén..Kb. este hattól min.hajnali 4ig tervezzük a mulatozást.Szeretnék árajánlatot kérni.
  Köszönöm

 4. Máté Beatrix

  Sziasztok! szeretnék kérni egy ajánlatot 2011 augusztusi eskuvőhöz amit Pécsen tartanánk……

  nagyon köszönöm és szép napot

 5. Kedves Horizont Zenekar!

  Általános Ajánlatot szeretnék kérni Önöktől, illetve egy bemutatkozó anyagot amennyiben lehetséges.

  Szombat este 22:00-vasárnap 04:00, táncolható ismert slágerek, lakodalmas zene kizárva. Olvasva az ismertető anyagukat Önök tehetségesek, a programmal nem hiszem, hogy probléma lenne.

  Tolna megyei Zenés szórakozó hely üzemeltetése kapcsán kerestem meg Önöket, ahol minden szombaton élőzenés rendezvényt tartunk.

  Ajánlatukat előre is nagyon szépen köszönöm!

  A sikeres együttműködés reményében búcsúzom.

  Őrjöngő közönséget kívánok Szilveszterre!

  Üdv.:
  Adrienn

 6. Tisztelt Horizont zenekar!

  Vicai Lilla vagyok es egy korulbelul 5 fos ferfi zenekart keresunk a parommal Kaiser Gaborral a 2012 Augusztus 4-en tartando eskuvonkre.Szeretnenk kikerest,es utcai kiserest is.Mindez egy helyen lenne,Taszaron.Erdeklodni szeretnek hogy az adott idopont szabad -e meg es ha szabad,akkor szeretnek egy arajanlatot kerni egy demoval.Valaszukat elore is koszonom.

  Tisztelettel,
  Vicai Lilla

 7. Neumann Péter és Muck Adrienn

  Tisztelt Horizont Zenekar!

  A párommal zenekart keresünk 2012.10.06-án tartandó esküvőnkre. A bemutatkozásuk alapján kb. azt a stílust képviselik, amit keresünk. Az esküvő Pécsen lenne, a szolgáltatást este 19-től kérnénk, amíg haza nem megyünk:)
  Amennyiben van rá lehetőség kérnénk egy demó cd-t, mivel Németkéren élünk, és szeretnénk, ha megadnának pár időpontot és helyszínt, ahol meghallgathatjuk Önöket élőben is a közeljövőben.

  Köszönettel:
  Adrienn és Péter

 8. Sasvári Kata

  Kedves Horizont Csapat!

  2012.aug.18-án tartandó esküvőnkre keresünk zenekart. A bemutatkozó anyaguk nagyon megtetszett, így árajánlatot szeretnénk kérni. Előre is köszönöm, üdvözlettel: Sasvári Kata

 9. Kanyik Kitti

  Kedves zenekari tagok!

  Szeretnék egy bemutató anyagot kérni, ha lehet és egy ajánlatot a 2013. szeptember 14-én Pécsett tartott 30-35 fős esküvőnkre. Ha megoldható, vegyes repertoárral (lakodalmas zene, mai slágerek, külföldi slágerek).

  Előre is köszönöm: Kanyik Kitti

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top