Címlap » Hírek » Kultúra » Minden, amit tudnunk kell az Aranykalászos Gazda tanfolyamról

Minden, amit tudnunk kell az Aranykalászos Gazda tanfolyamról

Egy új hivatást választani, egy új szakmában elhelyezkedni mindig hatalmas felelősséggel jár, ugyanis jobb esetben, ha az ember csinálni akar valamit, akkor törekszik arra, hogy azt jól is csinálja.

Kattints IDE!

A földművelésnek hatalmas múltja van, ha a kultúránkat tekintjük meg láthatjuk, hogy az ember hosszú idő óta műveli a földet, vet, arat, betakarít, és tart haszonállatokat. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ehhez mindenki ért, és hogy az embereknek a földművelés a zsigereiben van. Bár a tudás sokszor apáról fiúra, és anyáról lányára száll, fontos megemlíteni, hogy az embernek lehetősége van akár az élete végéig tanulni.

Ilyen esetben lehet jó választás az Aranykalászos Gazda tanfolyam megkezdése

Ha földet vásárolunk, vagy öröklünk, esetleg úgy érezzük, hogy eljött az ideje annak, hogy egy nagy álmunkat valósítsuk meg, és végre beindítsuk a családi vállalkozásunkat, a legjobb, amit tehetünk, hogy alaposan körül járjuk a témát, ehhez pedig hasznunkra lehet az, ha egy ilyen jellegű tanfolyamon is részt veszünk.

Az Aranykalász Gazda képzés akkor lehet ideális választás számunkra, ha a tanfolyam befejeztével egy jövedelmező szakmában szeretnénk majd elhelyezkedni. A tanfolyam megkezdésének feltétele az alapfokú iskolai végzettség, illetve az egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

videkfejl

Az Aranykalászos Gazda munkakörre megszerzett szakmai alkalmassági igazolás mellett be kell mutatnunk az egészségügyi kiskönyvünket, illetve mellékelnünk kell a negatív tüdőszűrő leletünket is.

A tananyag egyedileg kifejlesztett, a tanfolyam elméleti órái pedig nem csak offline, hanem a debreceni tanteremben E-learning formában is elérhetőek.

A Magyar Felnőttképzési Centrum különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az Aranykalászos gazda képzés elvégzése után segítséget tudjon nyújtani elhelyezkedni, szükség esetén pedig bevezeti az újdonsült gazdákat a vállalkozássá válás, illetve a pályázat izgalmas világába is.

A szükséges szakmai tudás megszerzése mellett a cél egyértelműen egy sikeres, és jövedelmező gazdaság megalapítása, és fenntartása.

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top