Címlap » Inaktív Zenekarok » Party Dance

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Party Dance

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

Vállaljuk lakodalmak, bálok céges és családi rendezvények színvonalas zeneszolgáltatását duóban és trióban az ország egész területén.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Mulatós zene

5 vélemény

 1. András Béla

  Hallani és megszeretni és nem elfelejteni. Ilyen gondolatokat ébreszt bennem a zenekar

 2. zombori józsef

  Árajánlatot kérnék, 2010.jun.26.-án lesz a lányom esküvője Mezőkövesden.
  Üdv. Zombori József

 3. Barna Dávid

  Tisztelt Party Dance!
  Szeretnék árajánlatot kérni Önöktől. Augusztus 7én lesz a lakodalmam az egri Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban. Amennyiben ebben az időpontban még szabadok, kérem küldjön nekem e-mailben egy listát a hangszerekről, az Önök által játszott zenei stílusokról és ha lehetséges valamilyen promóciós anyagot, hogy meghallgathassuk Önöket.
  Mihamarabbi válaszát előre is Köszönöm!
  Üdvözlettel,
  Barna Dávid

 4. Fülöp Nándor

  Nemcsak nagyszerű zenészek, hanem nagyszerű emberek is és ami a legfontosabb egy nagyszerű barátság. Szerintem nem kell sem több, sem kevesebb e ZENEKARRÓL!

 5. Vasas Krisztina

  Kedves Party Dance!

  Nekem 2010. aug. 28-án lenne az esküvöm Noszvajon. Erdekelne, hogy milyen áron “dolgoznak” és milyen számokkal. Ezenkívül én is kérnék egy pár demót és egy kis leírást a zenekarról.
  Elöre is köszönöm!

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top