Címlap » Hírek » Kultúra » Szerelem és kultúra

Szerelem és kultúra

Nincs is annál csodálatosabb, mint szerelmünkkel részt venni egy-egy kulturális programon.

Kattints IDE!

Nagyobb városokban a lehetőségek tárháza tulajdonképpen végtelen, de ha kisebb településről vagy faluból érkezünk, bizony érdemes szemfülesnek és tájékozottnak lenni, ha a szokásos, péntek esti mozi-pizza helyett kulturálisan némileg ingergazdagabb programra vágyunk. A 21. század nem szűkölködik újdonságokban, és szerencsések vagyunk, hiszen a kulturális programokkal kapcsolatban rengeteg információ áll rendelkezésünkre az interneten.

Más kultúra, más érdeklődési kör

Nem kell más földrészről érkeznünk ahhoz, hogy kulturális igényünk és beállítottságunk különbözzön szerelmünkétől. Eltérő családi háttérrel kulturális érdeklődésünk is más lehet. Aki falun nő fel, és ritkán jut el például színházba, nagyobb eséllyel idegenkedik egy ilyen programtól, mint az, aki olyan közegbe született, ahol a színházba járás természetesnek számított.

Azonban, ha nyitottak és türelmesek vagyunk, megkedvelhetjük és megkedveltethetjük a színházat párunkkal. Válasszunk egy könnyed darabot, vagy egy közkedvelt musicalt, a hatás garantált. Sőt, ha férfiként invitáljuk szívünk hölgyét egy romantikus darabra, biztos, hogy az este további része is romantikus hangulatban telik majd.

Koncert, zene – na de milyen

csalad

A zene életünk elengedhetetlen része. Mindenki szeret valamilyen zenét, szinte nincs ember, akinek ne lenne kedvenc együttese, énekese, darabja, dalszövege – a végtelenségig lehetne folytatni a sort. A komolyzene napjainkban kisebb népszerűségnek örvend, a klasszikus darabokat sokan nehéznek tartják. Ha szerelmünkkel egyezik zenei ízlésünk, szerencsések vagyunk.

A zenei koncertek a kulturális programok közül a legkedveltebbek közé tartoznak, mindenki könnyedén megtalálja a számára megfelelőt. Vidékiként kisebb kirándulást is szervezhetünk szerelmünkkel egy-egy koncertlátogatás mellé. A zene továbbá remek feszültségoldó, a kirándulás pedig elterelheti gondolatainkat a mindennapi problémákról, így egy koncerttel egybekötött kiruccanás szerelmi életünk felpezsdítő eszköze is lehet.

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top