Címlap » Hírek » Kultúra » Kultúra és szerelem – a szabadban is

Kultúra és szerelem – a szabadban is

Habár még van jó néhány hét a télből, a tavasz beköszöntével egyre több olyan programlehetőség adódik a szabadban is, amely megfelelhet a kultúrára éhező pároknak, hogy ezáltal a friss levegőn is élvezhessék egymás társaságát.

Kattints IDE!

Számos opció közül választhatunk, ha egyszerre szeretnénk beszippantani a tavasz első illatait és feltöltődni egy-egy igényes program keretén belül. A mozgás ráadásul remek hatással van az érrendszere, és számos pozitív előnnyel bír szerelmi életünkre is.

Séta a vár körül

Magyarország bővelkedik várakban, kastélyokban és várromokban. Az egyik legkedveltebb szabadtéri kulturális program a várlátogatás – éljünk bárhol is, nagy a valószínűsége, hogy lakhelyünktől maximum 1-2 órányi autóútra belebotlunk egy várba, várromba, vagy kastélyba.

Ez utóbbiaknál érdemes kívül és belül is látogatást tenni – erre kimondottan alkalmas a tél végi, tavaszi időszak, hiszen ha átfagytunk az épület körüli sétában, bent megmelegedhetünk, miközben megtekintjük a kiállítást, de akár idegenvezetést is kérhetünk, ha minél pontosabb képet szeretnénk kapni a vár vagy kastély korábbi tulajdonosairól, az ott zajló életről, történelmi érdekességekről.

Várak esetében gyakori, hogy csak kívülről látogathatók, bemenni nem lehet, a várromokra pedig leginkább kültéri programként tekintsünk, hiszen ezeknél nincs lehetőség az épületet belülről megnézni.

Ha kell egy kis plusz

boldogkapcs

Amennyiben férfikén merevedési zavarokkal küzdünk, érdemes a gyógyszeres kezelés mellé a természetes gyógymódokat beiktatni, valamint életmódváltással is tenni azért, hogy a zavarok megszűnjenek, vagy a mértékük csökkenjen. Erre kiváló módot kínálnak a szabadba tervezett programok.

A fent említett kulturális örökségek látogatása mellett remek időtöltés különféle természeti képződmények meglátogatása, amelyet egybe lehet kötni hosszabb-rövidebb túrákkal, esetleg borvidékeken pincelátogatással.

Magyarországon számos, izgalmasabbnál izgalmasabb borvidék található, így kössük össze a kellemeset a hasznossal: tegyünk a potenciazavar ellen mozgással és dobjuk fel szerelmi életünket egy borkóstolós vacsorával!

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top