Címlap » Címlap » Tequila zenekar

Tequila zenekar

Tequila zenekar
Hallgassa meg a teljes demo anyagot:
*A lejátszást a '►' gombbal tudja elindítani, a 2 demót pedig a kis '◄►' nyilakkal tudja léptetni

Bemutatkozás

Zenekarunk 2003-ban alakult azzal az elhatározással, hogy mind a nagy koncerttermekben, szabadtéri rendezvényeken, mind a kisebb hangerőre berendezkedett helyszíneken, bárokban, szállodákban eleget tudjon tenni a felkéréseknek, meghívásoknak. Szívesen vállaljuk tehát bálok, utcabálok, lakodalmak, céges és egyéb rendezvények zenei szolgáltatását.

Repertoárunk számos stílust ölel át, kezdve az ’50-es évek rock and roll-jától a ’60-as évek táncdalfesztiválos dalain, a ’70-es évek magyar beat-jén, a ’80-as és ’90-es évek diszkóján, a mulatós zenén át egészen a kurrens popzenéig. Zenei téren igyekszünk minőség és sokszínűség tekintetében egyaránt a maximálisat nyújtani.

Zenekartagok

Sallai Georgina (ének)

Kis­lány ko­ra ó­ta sze­ret é­ne­kel­ni, min­den ál­ma az volt, hogy egy­szer é­ne­kes­nő le­gyen. Ko­ráb­ban a To­nic ne­vű ze­ne­kar tag­ja volt. Sza­bad­i­de­jét kis­fi­á­val töl­ti.

Kovács Ervin (gitár, ének)

Zenekaralapító, Sopronban a Hoffer-Modern Zene tanodában gitároktató. Előszeretettel tanulja és műveli a jazzt, érdeklődése elsősorban a történelem és a földrajz világába invitálja.

Németh József (ének, gitár)

Rég­ó­ta fog­lal­ko­zik ze­né­vel, mond­hat­ni, lét­e­le­me a szó­ra­koz­ta­tás. Meg­tisz­te­lő­nek tart­ja, hogy tag­ként részt ve­het a ze­ne­kar mun­ká­já­ban.

Németh Gábor (billentyű, ének)

Zenei tanulmányait a szombathelyi zeneiskolában végezte zongora szakon. A fellépéseken elhangzó dalok alapját ő készíti, valamint ő látja el a zenekar technikai háttérfeladatainak többségét is. Munkájából kifolyólag sokat foglalkozik a számítógépekkel, de élénken érdeklődik a fotózás iránt is.

Képek (Tequila zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Partyzenekarok

4 vélemény

 1. Gratulálni szeretnék a zenekarnak mert nem régen volt szerencsém hallani őket Badacsonyban és fergeteges bulit csináltak. Ajánlom mindenkinek. remélem még találkozom veletek:)!!!

 2. Szombathelyi Sportházban egy szalagavatón zenéltek.Rég nem szórakoztam ilyen jól.Élmény volt látni és hallgatni a zenekart.
  KÖSZÖNET ÉRTE

 3. Mráz Kamilla

  Minden elismerésem a Tequila zenekaré. Az elmúlt hétvégén a bátyám lakodalmában hihetetlen hangulatot varázsoltak, fáradhatatlanul húzva a talpalávalót. Köszönjük Nektek, szeretnénk még találkozni Veletek!

 4. Tóth Krisztina

  Sziasztok,

  Mindenkinek, aki bármilyen rendezvényre (lagzira, bálra, etc.) fergeteges hangulatot akar, annak BÁTRAN AJÁNLOM a Tequila zenekart!

  Mi Őket kértük fel a lagzinkra, úgy, hogy nem is ismertük a zenekart. Ne kételkedjetek, ha Ti sem hallottátok Őket, mert ELKÉPESZTŐEN zenélnek! Olga hangjáról meg ne is beszéljünk, mindenkit lenyűgözött.

  Üdvözlettel,
  Tóth Krisztina
  Győr

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top