Címlap » Hírek » Kultúra » Online ismerkedés, avagy valóban alakulhat szerelem az interneten?

Online ismerkedés, avagy valóban alakulhat szerelem az interneten?

A koronavírus járvány miatt az elmúlt pár évben az életterünk az online térre tevődött át. Nemcsak a közösségi médiás felületekben mutatkozott ez meg, de az ételrendeléstől, a bevásárláson át az online koncertekben és színházi előadásokban is megmutatkozott.

Kattints IDE!

Nem volt ez másként a párkapcsolatok területén sem, amíg eddig szórakozóhelyeken ismerkedtek a fiatalok, most még azok is kipróbálták a társkereső alkalmazásokat és a közösségi médiás párkereső lehetőségeket, akik ettől eddig mereven elzárkóztak.

A legnagyobb randioldalak keresettsége a koronavírus alatt meglehetősen megnőtt, és bár már lehet személyesen is ismerkedni, még mindig sokan kezdik az ismerkedést a neten. Bár még mindig akadnak olyanok, akik szkeptikusan állnak ahhoz a lehetőséghez, hogy szerelem szövődhet az interneten, ugyanakkor erre számos példa van. Az internet adta lehetőség jó megoldás arra, hogy kötetlenebbül merjünk beszélni, így megmutatva kik is vagyunk. Ha pedig megvan más az összhang, akkor jöhet a személyes találkozás.

Mikor jön el a pillanat a személyes találkozásra?

szoroskapcs

A netes ismerkedésnél mindig mérföldkő az, amikor a pár egyik tagja jelzi, ideje lenne már személyesen is találkozni. Ez persze természetes, de mindig érdekes kérdés, hogy mikor is jön el ez a pillanat. Sokan ilyenkor már egyből arra gondolnak, hogy a másik már a szexre gondol, és a találkozás egyből az ágyban is végződhet, ők pedig erre még nem készültek fel. A netes ismerkedés azonban kicsit más, mint személyesen találkozni, randizni, és eljutni addig a pontig, hogy a testi kapcsolat is felmerül.

A neten szabadabban beszélnek az emberek akár a sikamlósabb témákról is, így ez a félelem nem teljesen alaptalan. Emellett a fényképek mindig festenek hiteles képet, hiszen ilyenkor a legjobb rólunk készült fotót küldjük el. Félni azonban nem kell, ha már beszélgetünk valakivel egy ideje, és szimpatikusnak találjuk, szeretjük a gondolkodását és a stílusát, akkor a személyes találkozásnak is bátran adhatunk egy esélyt.

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top