Címlap » Hírek » Zene » Hamarosan véget ér a Sztárban sztár 2014. évadja

Hamarosan véget ér a Sztárban sztár 2014. évadja

A TV2 nagysikerű műsora, a Sztárban sztár a végéhez közeledik. Már csak egy show van hátra, és kiderül az ötfős döntő mezőnye, két hét múlva pedig az idei győztes személye is ki fog derülni.

Kattints IDE!

A Sztárban sztár sikere

Nagyon nagy népszerűségnek örvend a TV2 szórakoztatós zenés műsora. A versenyben ismert emberek utánoznak ismert énekeseket, a maszkosok kisminkelik, átalakítják őket, a művészek pedig igyekeznek előcsalogatni magukból az eredeti előadó hangját, stílusjegyeit. A műsor sikere feltehetőleg abban rejlik, hogy nagyon szórakoztató módon történnek az átalakulások, a zsűri és a műsorvezető, Till Attila is összhangban vannak egymással. Nem is beszélve arról, hogy a shownak nincs különösebb tétje, minden szereplő ismert, így nincs mit veszíteni.

Sztárban sztár 2014

Sztárban sztár 2014 – A versenyzők sorrendben: Dukai Regina, Keresztes Ildikó, Völgyi Zsuzsi, Tóth Vera, Pásztor Anna, Koós Réka, Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Vastag Tamás, Sipos Péter, Pál Dénes

Már csak két show a végéig

Már csak egy versenyzőnek kell kiesnie vasárnap, és kialakul a 2014-es Sztárban sztár döntőseinek mezőnye. A legutóbbi versenynapon az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos Petinek kellett búcsúznia, és Hevesi Tamás juthatott tovább a következő körbe. Vasárnap a sima, egyéni produkciókon túl az énekeseknek csapatban is bizonyítaniuk kellett, a lányok egy ABBA dalt adtak elő, a fiúk pedig Backstreet Boyokká váltak a színpadon. A szórakoztató zenés műsorban már csak hatan vannak, vasárnap kiderül, kik lesznek a finalisták.

A legjobb hat

A műsorban már csak hat ismert személyiség maradt, két hölgy, Keresztes Ildikó és Tóth Vera, valamint négy úr, Kökény Attila, Pál Dénes, Vastag Tamás és Hevesi Tamás. Tavaly Bereczki Zoltán orozta el mindenki elől a győzelmet, vitathatatlanul megérdemelte az elsőséget. Az ismert musicalszínész-énekes idén Lakatos Márk helyét foglalta el a zsűriben.

Az idei évadban talán Kökény Attila, Tóth Vera, és a lélegzetelállító gyakorlatokat bemutató Keresztes Ildikó kapta a legtöbb pontot a zsűritől, de mint tudjuk, a végső döntés mindig a nézőké volt, így az is előfordulhat, hogy a másik háromból fut be valaki végül győztesként. A döntő mezőnye öt fő, még valakitől búcsúzni kell a végső viadal előtt.

Kategória: Zene

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top