Címlap » Hírek » Zene » X-faktor 2014: Bekerült Benji, kiesett a Pálinka Republik

X-faktor 2014: Bekerült Benji, kiesett a Pálinka Republik

Elkezdődött az idei X-faktor döntője. Idei újítás volt, hogy a tizenkét döntős mellett esélyt kap egy tizenharmadik versenyző is, a nézők négy jelölt közül választhatják ki a számukra legszimpatikusabb jelöltet. Benji bejutott, a Pálika Republik kiesett.

Kattints IDE!

Megújult az X-faktor

Az idei X-faktorban több újítás is történt, például a versenyzőket a táborban különböző székekre ültették le, a konkrét kiválasztás helyett. Az elmúlt évadokban egy plusz fő is bejuthatott a showba, 2012-ben például Csobot Adél egészen a bronzéremig vitte, most viszont már direkt választottak tiszta lapos versenyzőket.

Gabi a Rosewoodot, Szikora Krizsma Gwendolint, G Horváth Krisztiánt, Alföldi pedig a 16 éves ázsiai származású Benjit ajánlotta. A négy (öt) főt a nézők kegyeire bízták, ők végül Benjit szavazták be, így Alföldi csapata végül négy főre duzzadt.

X-faktor 2014. 2014.10.18. - 1. élő adás

X-faktor 2014. 2014.10.18.: A Pálinka Republik esett ki az első élő show-ból, döntőből

Kiesett egy csapat

Az igen erős idei mezőnyben a Pálinka Republiknyitotta meg a sort. A zsűri szerint ugyan meggyőzően nótáztak a fiúk, ám később kiderült, hogy ez bizony nem lesz elég a továbbjutáshoz, a nézők a bandát és Jakab-Péter Izabellát szerették a legkevésbé.  A mentorok nem hagyták teljesen a nézőkre a döntést, ők maguk küldték haza a csapatot. Alföldi azt mondta, számára sem Bella, sem a srácok nem voltak túlságosan meggyőzőek, ám végül a Pálinkára voksolt, hogy ők menjenek haza. G úgy vélte, a lánynak még nagyon sokat kell tanulnia és fejlődnie, de úgy tűnt, a zenész lát benne fantáziát, ezért a fiúkat küldte el. Szikora is Izabellára voksolt, egyedül Gabi állt ki a csapata mellett. Ám Gabit három az egyhez arányban legyőzték, és így a Pálinka Republik lett az első búcsúzó.

Amióta az X-faktor megy a hazai tévében, valahogy mindig a csapatok voltak a show leggyengébb elemei, ők véreztek el a leghamarabb, és ez idén rosszul kezdődött. Tavaly a ByeTheWaynek sikerült áttörést elérnie, talán idén a Spoon lesz a tinilányok kedvence.

A versenyzőkön túl a tavalyi győztes, Danics Dóra is fellépett. A jövő hétre tizenketten készülnek, szombaton fény derül arra, hogy ki lesz a következő kieső.

Kategória: Zene

1 vélemény

  1. Sziasztok!
    Kérdezem én: Magyarországon vagyunk?
    Sajnálom, hogy a magyar x-faktorban külföldi számokat hallunk, pedig nagyon sok gyönyörű, témához illő magyar dal van!

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top