Címlap » Cigányzenészek » Lugosi Szalon és Cigányzenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

 • Nagy Zoltán zenész

  Nagy Zoltán zenész

  Széles repertoárunkban mulatóstól a modern tánczenéig minden megtalálható. ...

 • Johan János prímás és zenekara

  Johan János prímás és zenekara

  A zenekarom öttagú, de felkérés esetén harminctagúra is ki tudunk bővülni. Sőt, különböző formációkb...

 • Meteor Zenekar

  Meteor Zenekar

  Vállalunk: keresztelőt, szülinapi bulikat, eljegyzést, lagzit, bankettet, bálakat, céges bulikat fal...

 • Manu-sokk zenekar

  Manu-sokk zenekar

  A zenekar négy tagú: billentyű, szaxofon és ének. Szívesen vállalunk lakodalmat, bálokat és minden o...

 • Everstand Zenekar

  Everstand Zenekar

  Vállajuk céges rendezvények, partik, esküvők élőzene szolgáltatását. A kellemes háttérzenétől a tánc...

 • All Go Ritmus Band

  All Go Ritmus Band

  2017-ben alakultunk Baján. Elsősorban blues és rockzenét játszunk. Mindenkinek sok éves tapasztalata...

Lugosi Szalon és Cigányzenekar

Lugosi Szalon és Cigányzenekar

Bemutatkozás

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara a Lugosi zenekar! Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező művészekből, a legkiválóbb budapesti cigányzenészekből 1995-ben alakult. A zenekar alapítója és művészeti vezetője, Lugosi Tibor Nívódíjas klarinét és tárogatós előadóművész a Magyar Rádió és Televízió szólistája, vezető prímása Ifj. Lugosi Tibor a Kárpát-medencei prímásverseny győztese.

Rangos rendezvények, gálaestek méltán népszerű és közkedvelt közreműködője. Ahol a Lugosi Zenekar van a színpadon ott biztosra vehető a rendezvény zenei sikere! Az együttes legfontosabb célkitűzése a szórakoztatáson túl a szakmai igényesség, amely egyúttal a zenekar kifinomult hangzásvilágát is jellemzi.

Templomi szertartás és az esküvői vacsora alatt, gálavacsora, fogadás, különböző céges és magán rendezvények alkalmából vállaljuk a színvonalas és nívós zeneszolgáltatást, legyen a kért műfaj hagyományos kávéházi cigányzene vagy szalonzene. Repertoárunk rendkívül színes és gazdag, több zenei műfaj ízléses válogatása. A zenekar műsorán világhírű klasszikusok művei, népszerű dallamok feldolgozásai és szalonkompozíciók is szerepelnek. Műsorunkat színesíti operett, musical, világhírű filmzenék előadása és nagy figyelmet szentelünk a virtuóz hangszeres (klarinét, tárogató és cimbalom) szóló darabok elhangzásának is.

Zenekarunk a hagyományos Magyar cigányzenén és népzenén kívül hű tolmácsolója Brahms, Kodály, Bartók, Liszt, műveinek. A zenekar “végigmuzsikálta a világot”. Fővárosok, városok hangversenytermei, híres mulatók, éttermek, luxus hajók, és kaszinók közönsége tapsolhatott művészetünknek. Utazásaink főbb állomásai: Bankok, Bécs, Helsinki, London, Miami, New Delhi, New York, Stockholm, Tel-Aviv, Tokyo. Magyarországon is sok híres ember mulatott már zenénkre, mint például a híres filmszínész Tony Curtis.

A zenekar az idegenforgalmi szezonban több helyszínen is fellép. Ezeken a pálinkakóstolással és magyaros vendéglátással egybekötött estéken a legkiválóbb népi táncosok közreműködésével utánozhatatlan fergeteges hangulatot varázsolnak a színpadra. Egy kis ízelítő a teljesség igénye nélkül a változatos kínálatból: Johannes Brahms: V. Magyar Tánc. Kodály Zoltán: Kállai kettős. Vittorio Monti: Csárdás Rencz: Cirkusz Polka Liszt F: II. Magyar Rhapsodia Dinicu: A Pacsírta. Macskák: Memory – F. Loewe : My fair Lady – Francis L .: Love story Nino Rota :Rómeó és Júlia – Keresztapa Morricone: A Profi – Bock : Hegedűs a háztetőn . Ezen kívül: Nemzetközi dalok és filmzenék, operett részletek, örökzöld dallamok és keringők.

Képek (Lugosi Szalon és Cigányzenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Cigányzenészek, Esküvői Zenekarok, Inaktív Zenekarok

7 vélemény

 1. Hüttl Norbert

  Tisztelt ifj. Lugosi Tibor Úr!

  A páromat szeretném meglepni egy szerenáddal az esti órákban hétköznap.Keresek egy muzsikust aki zenél miközben én énekelek (próbálok úgy tenni).
  Ehez kérném a segitségét.

  Tisztelettel,
  Hüttl Norbert

 2. Csodálatos estében volt részünk Bükkön a Lugosi zenekar koncertjén!
  Mindenkinek ajánlom szeretettel a zenekart.

  Surányi A. és felesége

 3. és nagyon nagyon jokvagytok

 4. Benkő Ágnes

  Kedves Lugosi Tibor!

  Egy esküvőre ami július 2.-án lesz 18h-tól hajnalig szeretnék ajánlatot kérni, Budafokon lesz egy 260nm-es teremben ahol egy 40nm-es színpad helyezkedik el. Várom a válaszát!

  Köszönettel:
  Benkő Ágnes

 5. Orosz Tamás

  Tisztelt Tibor Úr!

  Kedves Kis barátnőm szeretném Visszahódítani És remélem 1 szerenád kicsit megenyhítené.,segítene …
  Ebben kérném segítségét ..

  Üdvüzlettel :Orosz Tamás

 6. Farkas Erzsébet

  Kedves Lugosi Úr!
  Édesanyám 70. születésnapjára keresek zenészt, szeretném megtudni, hogy április elején ráérne és ha igen, milyen feltételekkel? Budapesten lenne egy kis buli. Üdvözlettel
  Farkas Erzsébet

 7. Végvári Anna

  Kedves Lugosi Tibor!

  Egy esküvőre ami május 2.-án lesz 18 órától hajnalig szeretnék ajánlatot kérni, a lagzi Százhalombattán lesz. Várom a válaszát!

  Köszönettel:
  Végvári Anna

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top